Verzuim, werkdruk en stress de baas

Word GELUKSBAAS!
Zo’n baas waar iedereen graag voor werkt.
Waarbij de sfeer en resultaten van het team optimaal zijn!

Eenvoudig, logisch en toepasbaar

Zelf de touwtjes in handen

Any time, any place

Gebaseerd op inzichten uit de wetenschap

Meteen starten?

Ontdek mijn 7 tips voor direct meer werkgeluk voor jouw team!

STRESS, VERZUIM ,WERKDRUK 

Verzuim, ziekmeldingen, personeelstekorten en slechte communicatie staan in de weg van goede resultaten, goede zorg.

Als leidinggevende wil je het beste voor je medewerkers en de cliënten.

Je wilt je niet alleen richten op alle  risico’s, maar juist verzuim voorkomen en de duurzame inzetbaarheid te vergroten. Leidinggevenden hebben veel invloed op het werkgeluk van hun medewerkers en het team.  Dit kost tijd, geld en energie . Er is geen ‘quickfix’. Waar moet je beginnen?

Success is not the key to happiness, happiness is the key to success. If you love what you’re doing you will be successful!

Albert Schweitzer

VERZUIM SIGNALEN 

Teams zijn vaak niet zo ‘werkgelukkig’ als ze graag willen zijn. Ze missen een concreet plan om de negatieve spiraal om te buigen.

Je kan zelf een bedrijfscultuur bouwen gebaseerd op werkgeluk om verzuim te voorkomen. Met mij aan de zijlijn om je te informeren, inspireren en coachen om zo zelf een geluksbaas te worden. Zo’n baas waar iedereen heel graag voor werkt waarbij de sfeer en resultaten van het team optimaal zijn!

Boek een gratis werkgeluksboost

Plan een gratis 30 minuten zoom meeting met Shannon

7 KRACHTIGE SESSIES

In een 7-tal krachtige sessies worden tools, praktische handvaten en inzichten uit de wetenschap aangereikt om  zelf het werkgeluk te kunnen vergroten in jouw team. We gaan voor duurzame resultaten. Zo word jij een ware meester in het creëren van een team waar medewerkers floreren.

Een investering die zichzelf ruimschoots terugverdient!

Wat anderen zeggen

gerard

"Ze bellen aan om bij ons te komen werken"

Wij willen Shannon bedanken voor haar deskundige begeleiding waardoor het werkgelukcijfer van ons personeel is verbeterd. De productiviteit is zichtbaar verhoogd  en we zien meer werkplezier en betrokkenheid bij onze medewerkers . De onderneming is nu beter voorbereid op de toekomst. We worden nu zelfs benaderd door mensen of ze bij ons kunnen komen werken.

Gerard | CEO-Koster IT | 50 jaar

l-u-c-r-e-a-t-i-v-e-796921-unsplash

"Shannon komt snel tot de kern"

Shannon voelde precies aan wat ik nodig had, De training  kwam precies op het juiste moment. Ik vond het een bijzonder proces. In een korte tijd kwam ze door een goede analyse snel tot de kern. Shannon is een ervaren coach-trainer die je vertrouwen geeft en je een spiegel voorhoudt. Mijn werkgeluk is met ruim 2 punten gestegen!

Raymond | Teamleider bij gemeente | 47 jaar

christopher-campbell-rDEOVtE7vOs-unsplash

"Shannon is een feestje om mee samen te werken"

Het is een eye-opener voor mij geweest. Ik ben me meer bewust van mijn kwaliteiten en talenten. Ik kreeg soms even goed de spiegel voor, maar dat was wel op een fijne en positieve manier. Ik ben positief verrast wat we hebben kunnen bereiken.

Iris | PZ provincie Groningen | 29 jaar

johanna

"Nu eindelijk stappen gezet"

Shannon heeft me geholpen om te doen wat ik graag wilde maar nog niet durfde. Shannon is direct en tegelijkertijd zeer toegankelijk. Ze brengt je met liefde tot de kern. Ze leerde mij meer te luisteren naar mijn gevoel. En dat jouw eerste gevoel klopt. Daarna daagt ze je uit buiten de kaders te denken en te durven. Ze gaf me de kracht dat gewoon te gaan doen. Ik zou Shannon aan iedereen aanraden als je het aandurft om directe feedback te krijgen.

Johanna | Care-Manager | 46 jaar

kayla-farmer-Wh4CGblGImg-unsplash

"Wat een enthousiasme!"

Shannon is een enthousiaste trainster die het onderwerp werkgeluk leuk, praktisch en boeiend maakt. Je ontvangt  veel  praktische tips om met werkgeluk aan de slag te gaan.

Monique | Acdapha Groep | 52 jaar